Episode 3 – med professor og parteret konkubine

A. Den parterede konkunbine – om påståede problemer i GT
Kommentar til artikel på videnskab DK af Anne Katrine de Hemmer Gudme, professor (mso), Afdeling for bibelsk eksegese, Københavns Universitet.  (Jeg blev efterfølgende opmærksom på, at når jeg ml. 8 og 9 minutter inde taler jeg om, at Dom 19-21 beskriver, hvordan synd avler synd, kan det misforstås, så jeg skulle mene, at israelitternes krig mod bejamninitterne ikke var Guds åbenbarede vilje. Det var det iflg. kapitel 20).

B. De karismatiske nådegavers ophør efter apostlene anden del – Apostlenes Gerninger kap 1; 2; 8 og 10.

C. Lov og evangelium på baggrund af andet kapitel i bog af John Pless, oversat og udgivet af LMHs elevforening og Lohse. Den kan købes her. Bogen bygger på C.F.W. Walthers aftenforedrag, som kan læses her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *