Hør prædiken 14.s.e. T

Dette hellige evangelium til 14.s. e. Trinitatis skriver evangelisten Lukas i kapitel 17 vers 11-19:
11 Og det skete, imens han var på vej til Jerusalem, at han drog midt imellem Samaria og Galilæa. 12 Og da han gik ind i en landsby, mødte der ham ti spedalske mænd, som stod langt borte, 13 og de opløftede røsten og sagde: “Jesus, Mester, forbarm dig over os!” 14 Og da han så dem, sagde han til dem: “Gå hen og fremstil jer for præsterne!” Og det skete, imens de gik bort, blev de rensede. 15 Men en af dem vendte tilbage, da han så, at han var helbredt, og priste Gud med høj røst. 16 Og han faldt på sit ansigt for hans fødder og takkede ham; og denne var en samaritaner. 17 Men Jesus svarede og sagde: “Blev ikke de ti rensede? Hvor er de ni? 18 Fandtes der ingen, som vendte tilbage for at give Gud ære, udover denne fremmede?” 19 Og han sagde til ham: “Stå op, gå bort; din tro har frelst dig!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *